Лейкърс, Delta Team за промоция на билети

Лос Анджелис Лейкърс удължи партньорството си с Delta Airlines, както и добави нова промоция, която дава възможност на феновете, които не са в състояние да отидат на игри, както и да дарят билетите на a Регионална нестопанска цел, за да има този жест на щедрост, възнаграден с ваучер за полети.

Обменът на Showtime Seat ще даде възможност на феновете да не могат да използват билети до четири избрани игри с игри, за да подарят два или четири от билетите си за регионална нестопанска цел, както и в замяна, Delta ще достави на притежателя на билета с ваучер за полет за домашен, кръгъл Пътуване с въздушно пътуване. Първите 50 билета, представени с борсата, ще се класират за ваучери.

Първата игра под новата промоция ще бъде на 15 ноември срещу Сакраменто Кингс, като програмата за обмен на седалки вече е в ход. Обменът ще се отвори отново за три допълнителни мача по -късно през сезона: от 2-9 декември за игра на 22 декември срещу Денвър Нуджетс, от 3–9 януари за играта на 31 януари срещу Портланд Блейзърс, както и 18 февруари – 25 за играта на 15 март срещу Nuggets.

Благотворителните организации, които получават билети за играта, ще бъдат след училище All-Stars, Лос Анджелис; Боб Надежда USO; Младши изпълнение на Южна Калифорния; както и държавните училища на Kipp LA.

„Изключително сме доволни да си партнираме с Delta във въвеждането на„ Showtime Seats “, заяви президентът на Лейкърс за бизнес операции Тим Харис. „От близо десетилетие Delta работи заедно с екипа, за да произвежда специални, както и гениални програми, които предоставят обратно, както и това усилие е още един пример за постоянния им ангажимент към феновете на Лейкърс, както и за общността.“

Като част от сделката Delta ще остане като официален, както и специален партньор на авиокомпанията, както и ще има усилено съществуване на социалните, както и цифровите канали на Лейкърс. По същия начин ще има персонализирани седалки на Sourside през сезона, за да се покажат инициативи на Delta.

Лос Анджелис, както и продажбите на Запад. „Въвеждането на„ Showtime Seate Seat “дава възможност на нашите организации да направят силно, подравнено въздействие, свързвайки нашия квартал, както и клиенти с тази специална програма.“

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.