Тенис увереност влакче

, развиващ се стабилна увереност в тениса

Увереността може да бъде крехка за много тенисисти, което затруднява да има силна психическа игра на тенис.

Какво е крехко самочувствие в тениса?
Това означава, че вашата увереност е склонна да се качвате бързо и надолу една точка до следващата заради това как смятате, че играете. Също така наричаме това да е в увереността на увереността.

Много тенисисти позволяват увереността им да бъдат размазани от непосредствени резултати, като например липса на режийни разходи в играта на играта или загуба на игра Deuce. Те също така позволяват на обстоятелствата да разстроят увереността си като игра в жегата или игра на непозната повърхност като глина.

Как тенисистите саботират психическата си здравина, като са склонни към увереността на влакчетата?
Тенисистите могат да саботират представянето си по много начини. Най -разпространеният начин да саботирате представянето си е да оставите грешка да доведе до увереността ви.

Тенисистите с крехко самочувствие губят бързо самочувствие, когато представянето им не съответства на собствените им очаквания.

Най-добрите тенисисти като Роджър Федерер и Венера Уилямс изграждат своето самочувствие въз основа на години на практика и игра. Те също имат умствената здравина да останат уверени след загуби или лоши изпълнения. Те отскачат по -силни играчи.

Ето вашият съвет по тенис психология за днес:
Помислете за увереността си като на стабилна вълна. Не искате една грешка да дрънкате увереността ви и след това да се превърнете в повече грешки и повече отпаднали игри.

Можете да изградите силна игра на тенис на ума, като издухате грешки и оставате на конния контейнер. Кажете си, че е само един изстрел и се съсредоточете върху следващата точка.

Ключът към психическата издръжливост е да забравите за миналите си грешки и да играете всяка точка, сякаш това е първата точка на мача.

Също така, имайте предвид това, което казвате на себе си след грешки. Не се занимавайте с негативно самостоятелно говорене и се бийте, което аз наричам ваш най-лош враг.

Отрицателно самостоятелно разговаряне-„Просто нямам моята игра днес“-след грешка може да доведе до съмнение или поставяне под въпрос на вашите способности. Отрицателната саморазговаряне не ви помага да спечелите мачове за тенис. Работете върху това да сте собствен най -добър приятел. Превърнете отрицателното саморазговор в положителна саморазговорка.

Какво би ви казал най -положителният треньор, след като сте направили двойна вина? Бъдете поне толкова позитивни със себе си!

Ако искате да научите как да стоите извън увереността на увереността, забийте копие на уверения спортист в Peak Performance Sports.

Научете доказани стратегии за психични игри, за да изпълните най -доброто от корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -добрата и най -уверената игра на мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се представят с крайна увереност в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да се представите с крайно самочувствие в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на играчите на турнира може да ви помогне да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да помогнете да засилите психическата си здравина в тениса и да откриете мощни и доказани стратегии за психични игри, които помогнаха на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Ние сме изумени от това колко„ увереният спортист “е помогнала на моята племенница да играе най -добрия си тенис по време на мачове. Тя буквално стигна до най -отдалечения кръг на турнир (полуфинали) след приключване на CD/Workbook. Ще направим всичките пет в поредицата. ”
~ Джейсън Бургуньон, чичо

Изтеглете нашия безплатен доклад за психология на тенис!

Открийте дали правите една или повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия безплатен доклад за психология на тенис:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си ефективно между точките.

Една стратегия, която може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да засилите увереността и представянето си между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите безплатния си отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Ментална игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„Откакто за последно сте работили с AJ в началото на септември, националната му класация се е подобрила от 349 до 148. Рекордът му в турнира в един момент, тъй като разговаря с вас 17-4, като 3 от 4-те са в трети сетове или тайбрек и 2 От тези мачове са един и същи играч, когото той оттогава победи (може би си спомняте, че е бил на загуба на 0-9, когато се свързахме с вас). Рекордът му за прекъсване на връзките е поне 90% до миналия уикенд, когато спечели 18-те окръжен турнир с полу-мач с мач. Вашата помощ определено подобри резултатите на AJ и неговото поведение на корта значително се подобри. ”
~ Зората Уудман, майката на А. Дж.

Увеличете самочувствието си и се фокусирайте с експертен треньор по психични игриnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.