El Paso Online получи GBAC Star Accreditation за обработени имоти

El Paso Live, отдел за администриране на местоположението на Destination El Paso, има акредитация на GBAC Star за своите обработени места, включително конгресния център El Paso.
EL PASO, Tex. – El Paso Live, отдел за администрация на местоположението по дестинация El Paso, получи акредитация от световната програма за Biorisk Council Council (GBAC) (GBAC).

Тази програма от GBAC гарантира, че подходящи работни практики, процедури, както и протоколи за подготовка, отговор, както и възстановяване от огнища, както и пандемии са на място в съоръженията. Акредитираните съоръжения, обработвани от El Paso Online, включват конгресния център El Paso, театър Плаза, театър Авраам Чавес, Амфитеатър на каньона Маккелигон, както и театър за филантропия.

GBAC акредитация, програма за златна звезда за готовност, означава, че съоръжението има:

Установена, както и поддържат почистване, дезинфекция, както и програма за заразна превенция на заболяването, за да се сведе до минимум опасностите, свързани с заразни заболявания като Covid-19;

Подходящите протоколи за почистване, техниките на дезинфекция, както и методите на работа са на място за битка за биозарди, както и за заразна болест; и

Висококвалифицираните експерти по почистване са обучени за разбиване, както и за заразна подготовка на заболявания, както и реакция.

„Радваме се да получим акредитация на GBAC, когато преминаваме към повторно отваряне на нашите места, както и за завръщането на онлайн събитията“, заяви Брайън Кроу, генерален мениджър на Destination El Paso. „Това показва покровители, че ние предприемаме всички необходими предпазни мерки, за да гарантираме сигурността по време на събитията, както и се надяваме, че това им предлага разум, тъй като те се наслаждават на нашите места, когато са повече.“

Тази акредитация придружава програмата за хигиена на Ел Пасо на El Paso, въведена от родителския бизнес ASM по целия свят през 2020 г. Venueshield осигурява хигиенни предпазни мерки, обслужващи клиентите, гостите, гостите, персонала, екипите, таланта, както и други посетители. Протоколите са персонализирани въз основа на съоръжението, но и всички се съобразяват, както и са информирани от организациите за обществено здраве и уелнес, както и от медицински, както и от пазарни експерти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.