THE huge INTERVIEW: Neil Snowball, CEO, Warwickshire CCC/Edgbaston stadium

In this newest interview, Neil Snowball, CEO at Warwickshire region Cricket Club, shares details on the upcoming advancements at their world-class, worldwide cricket venue, Стадион Edgbaston.

Можете ли да започнете, като ни разкажете малко за себе си, пътуването на професията си до момента, както и акцентите?
Бях включен в големи спортни събития през последното десетилетие, след като започнах да работя върху Олимпийските игри в Лондон 2012, както и на параолимпийските игри като ръководител на спортните операции. Мигновено преди това имах седем години със Goldman Sachs, работещи на тяхната оперативна страна. Така че направих преместването от банките в спорт.

Имах шест наистина фантастични години, работещи за Locog, като акцентът със сигурност е самите игри, както и методът, каквото се събра толкова зрелищно.

Прехвърлих се в Англия Ръгби 2015 като главен оперативен полицай през 2013 г., който имаше щастието на времето, където имах три фантастични години, както и се занимавах с изключителен екип. Тогава времето отново работеше добре, тъй като в началото на 2016 г. бях изпълнителен директор на Clicket Club Cricket Club Warwickshire Region.

Имах изключително късмет по отношение на тези шансове да се отворят, както и предполагам по отношение на основните акценти, това са самите събития.

Във връзка с това, което се радвам на най -много, той изгражда екипите, обединява квалифицирани хора, виждайки ги как растат, след това предоставя нещо, което е доста различно по свой начин, това ми осигурява най -значимото бръмчене.

Като изпълнителен директор на Edgbaston, House to Warwickshire CCC, кои са основните предизвикателства?
Основната трудност от страна на компанията е непрекъснато да се налага да „огъва“ организацията, за да отговаря на изискванията на различните събития, които хоствате.

В предишните ми функции в Locog, както и в England Rugby за RWC 2015, имате прогресивно развитие колкото едно огромно събитие, както и след това разпускате организацията.

Една от трудностите при управлението на световно място за крикет като Edgbaston е, че непрекъснато се огъвате; И така, една минута, която поставяте на огромна национална конференция, тогава може да имате доста седмица, както и след това да пускате игра на регионален шампионат с около 2000 членове, както и след това може да имате още една по -скоро седмица , както и след това държите 25 000 души за световен T20 или тестов мач. Така че е истинска трудност да се запази фокусът на организацията, да се огъва съответно, използвайки ресурсите, както и в точното същото време, предоставящо на долния ред.

Другото е, че трябва да постигнем баланса правилно; Ние сме клуб за членове в края на деня. Имаме нашите членове на CCC Warwickshire, които са изключително важни за нас, както и се чувстват изключително дълбоко за клуба, както и за земята, но тогава също сме световно място от световна класа, с хора, идващи от цял ​​свят. Така че трябва да балансирате нуждите на различните заинтересовани страни. Мисля, че като всеки тип стадион в наши дни, това е ситуация на диверсифициране на приходите ви; Не можете просто да работите като място за крикет. Ние непрекъснато разглеждаме различни методи за диверсификация, както и на нашия семинар, както и компанията за събития е голяма част от това. както и това винаги е предизвикателство.

Какви са основните цели за следващите 12-48 месеца?
През последните години имахме голяма модификация. Специфично, когато направихме огромното преустройство на Edgbaston между 2010 г., както и 2011 г., както и така огромна част от моята задача е да консолидирам организацията, както и да я подготвим да продължи към следващото ниво. Като част от това сме преминали цялостна оценка на нашата структура на управление, която е доста отнемаща време, колкото и да е полезна, както и сега имаме изключителна структура на местоположението. Една от трудностите през следващите 12 месеца ще бъде установяването на тази структура на новата управление на управлението.

Другото е, че ние се насочваме към следващия етап на развитие на сайта. Когато направихме преустройството на Южния щанд през 2010/11, това беше част, финансирана чрез продажба на някаква земя, както и една от целите ми, когато показах, беше да се съглася с оферта с жилищна или търговска собственост, за да установя този сайт . Наскоро влязохме в договор с немски фонд за жилищни или търговски имоти, който ще започне да създава около 370 апартамента, съседни на стадиона, които ще започнат следващата година. Това е едновременно огромна трудност, както и огромна възможност.

Следващата година също е една от най -значимите години в историята на клуба, със Световната купа по крикет на ICC (ICC CWC19), по време на която провеждаме пет мача, в допълнение към първия тест на серията Ashes Като ден на финалите на T20 взрив. Това е голяма година за нас от гледна точка на крикет, така че един от трудноститеnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.