D.C. United, награден с 2023 MLS All-Star Game

Футбол на основната лига ще има All-Star Game от 2023 MLS, предоставена от Target в Audi Field, House of D.C. United във Вашингтон, D.C., срещу противник, който ще бъде разкрит в по-късна дата.

While the MLS All-Star game has been played in Washington, D.C. twice before, in 2002 as well as 2004 at RFK Stadium, the 27th edition of major league Soccer’s midsummer showcase will be played at Audi field for the very first time considering that the Откриване на стадиона през 2018 г. Стадионът, сертифициран от LEED на 20 000 места Разбрана като щанда на Чико, която е къща на шестте защитници на отбора.

Свързани истории

Американският футболен отбор за жени за справяне с Германия във Флорида, Ню Джърси

Бумът на стадиона на USL: Изграждане на фен бази, както и общности

Real Salt Lake разкрива ново име за стадион

Най -актуалният въздействие на Covid върху спорта: New NFL сезон, без ограничения на Covid

Големият Изток премества мъжките, както и женските футболни състезания към Мериленд Футболплекс

“We are thrilled to bring the MLS All-Star game as well as festivities back to Washington, D.C., a city with a rich soccer history, in addition to a diverse as well as lively soccer culture,” stated major league soccer Commissioner Don Garber . „D.C. Обединени, както и кварталът винаги са имали специално място в сърцата на всички, които вярваха в силата, както и растежа на футбола в САЩ, както и Audi Field ще предоставят изключителен фон за играта през следващото лято. ”

След откриването на Audi Field през юли 2018 г., D.C. United отвори център за изпълнение в Северна Вирджиния, който се намира и първият отбор в допълнение към управляващите национални шампиони на женската футболна лига, The Washington Spirit. D.C. United създаде филиал на шампионата на Обединената футболна лига, Loudoun United FC, както и установен, както и откри стадион с 5000 места в Лийсбург, Вирджиния, за да се използва отборът, както и квартал.

„Когато взехме решение да разработим специфичен за футбол стадион в центъра на Вашингтон, D.C., нашата визия беше тя да в крайна сметка беше известно спортно място, един от най-добрите стадиони в футбола на Основната лига, както и да създаде живот през целия живот Спомени за членовете на нашата общност “, заяви Джейсън Левиен, както и Стивън Каплан, съпредседател на D.C. United. „Радваме се да приветстваме играта на MLS All-Star в Audi Field, както и да я върнем в областта за първи път, като се има предвид това 2004 г.“

Играта ще бъде кулминацията на едноседмична поредица от събития в целия Вашингтон, D.C., включително инициативи за квартали, концерти, партита, MLS All-Star Skills Trusthess, както и повече. Той ще бъде предоставен онлайн на феновете по целия свят с услугата за стрийминг на MLS като част от 10-годишното партньорство на Major League Soccer с Apple. Допълнителна информация за излъчването ще бъде разкрита на по -късна дата.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.