Най -актуалната новина за юли 2018 г.

самоубийство шест отива надолу
На 13 юли 2018 г. Вермонт ще получи още един нов парк за велосипеди на планинския велосипед, когато самоубийството Six Ski зона е домакин на мек отвор за новия си елементарен парк за велосипеди. Мотоциклетистите ще имат достъп до първите три мили от планиран по -голям парк за велосипеди от юли. „Ще започнем със сини, течащи пътеки“, каза Ник Мауст на Suicide Six Six, „с някои скокове и малки характеристики“. Пътеките са построени от Morrisville, базиран в Vt. Trail Builder Sinuosity. Още три мили от много по -предизвикателна пътека с големи спускания и скокове са проектирани, заедно с две помпени писти, парк Strider за деца и зона за развитие на умения. Пропускът на сезона към елементарния велосипеден парк и съседните пътеки на Mt. Peg Cross Country ще струва 149 долара за възрастен и 99 долара за младши или старши гражданин.

Пренасочване на дългата пътека
На 25 май 2018 г. клубът на Green Mountain отвори ново преместена секция от дългата пътека през Notch на Smuggler. Миля-дълъг участък от New Trail е американците със съвместим с увреждания, с достъпна за инвалидна количка и количка, която започва в Центъра за посетители на Barnes Camp по път 108. Започвайки това лято, дългата пътека на север и на юг от Notch на Smuggler Will Бъдете лесно достъпни с помощта на паркинга на лагера Barnes.

Една от най -добрите гледки към Notch на Smuggler, от новия Boardwalk. С любезното съдействие The Green Mountain Club.
Преместването на пътеката измества дългия трафик на пътеката далеч от стръмния, хлъзгав и силно ерозиран участък на север от срещата до езерцето на стерлингите. Новата пътека ще доведе туристите по хълм, като поеме много по -постепенно и устойчив маршрут нагоре по планината Мадона.

„Преместването ще отстъпи дългата пътека по -близо до първоначалния си маршрут през Notch на Smuggler“, заяви изпълнителният директор на Green Mountain Club Майк Дебонис. За тези, които обичаха стръмната, изложена основата на оригиналната пътека, която водеше покрай главата на слона до езерото на Стерлинг, клубът „Зелената планина“ ще продължи да поддържа маршрута.

Okemo е напълно епичен
На 4 юни 2018 г. Vail Resorts обяви, че ще придобие Triple Peaks, компанията, която притежава Okemo Mountain Resort на Ludlow, Mount Sunapee Resort на Ludlow, Crested Butte Mountain Resort в Ню Хемпшир. Курортите ще бъдат включени в EPIC пропуска за 2018-2019 г. при приключването на сделката, което ще се случи това лято.

Според Бони Макферсън, директор на връзките с обществеността за Окемо планински курорт, Vail Resorts ще почете 2018/2019 Okemo Season Pass, но казва: „Ако сезона на Okemo Passhold иска да премине проходът на Окемо, който са закупили в Epic Pass, Vail Resorts планира Resorts Vail Resorts, Vail Resorts планира Resorts Vail Resorts, курортите Vail Resorts планира Vail Resorts, курортите Vail да предложат тази възможност след приключване на продажбата и те съответно ще таксуват или възстановят парите. “ Пълен EPIC пропуск отива за 899 долара за сезон 2018-2019 и включва неограничени ски в планинския курорт Стоу, заедно със 17 други курорта в Северна Америка.

Продадено: ски зона Maple Valley
Ски зоната на Dummerston’s Maple Valley също има нов собственик. След като седнала затворена и на пазара в продължение на 18 години, имотът от 375 акра е закупен за 745 000 долара на 23 май от Sugar Mountain Holdings, базирана в Кънектикът. Досега компанията е отказала да предложи подробности за плановете си за бившата ски зона.

Ски зоната оперира през зимното време от 1963 до 1999 г. Уебсайтът на ски зоната се гордее, че „повечето от местното население под 30 -годишна възраст се научиха да карат ски тук“.

Колчестър Каусуей се завръща в действие
На 5 юни базираната в Бърлингтън нестопанска цел местно движение обяви, че ще възобнови работата си на своя велосипеден ферибот след приключване на планираните реставрации до Colchester Causeway в началото на юли. Пътеката на Causeway и велосипедният ферибот бяха затворени от 18 май поради щети от вятърна буря на 5 май. Агенцията за транспорт в Вермонт (VTRANS) ще изпълни и плати за ремонта. Според ръководителя на проекта VTRANS Джоел Периго, оценката на разходите за строителство към времето за пресата е 350 000 долара. Федералните субсидии ще покрият 80 процента от разходите за ремонти.

500 мили, 5 любими векове Върмонт
Сезонът на века е и от сега до края на септември можете да изминете 100 мили по същество всяка част на щата. И ако искате да откриете нови части на Вермонт, ето нашите пет любими начина да го направите. 1) За шанс да се вози през най -трудните пропуски на Грийн (Линкълн, Апалачин, Мидълбъри и Брандън),

Регистрирайте се за Vermont Gran Fondo (30 юни). 2) Легендарното возене на Prouty започва в Ню Хемпшир, но има две варианта тази година, 100-километрово возене на Вермонт (13 юли) или класическия Prouty Loop (14 юли), който тръгва от Хановер нагоре по река Кънектикът, през Ню Хемпшир и след това пресича река Кънектикът в кладенци, за да се върне на юг във Вермонт. 3) Ръцете надолу, предизвикателството на Вермонт (16-19 юли) е най-добрият начин за екскурзия по пътищата и селата на югозападната част на щата. Опитайте тридневната екскурзия или просто карайте века. 4) Започвайки в Западен Уиндзор, VSECU сочи към точкаnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.