Малко поле по форма за огромните лиги

тази неделя, играчите, треньорите, както и домакинствата на световните серии на бейзбола на бита лига, може да влязат на стадион в непълнолетна лига в Уилямспорт, Пенсилвания, но какви ще те ще Да се ​​наслаждаваш е игра на голяма лига с Филаделфия Филис, както и с Ню Йорк Мец. Докато годишната световна серия Bit League Baseball започва днес, в града в BB&T Ballpark на историческия Bowman Field, House of the Phillies’s Class-A Crosscutters, екипът на Brightview работи, за да получи терена толкова, колкото бейзболните указания на Major Leagu Класиката на Little League.

„Това може да е най -малкото място, което някога е провеждало MLB игра, така че поддържането на това е трудности, които много хора най -вероятно никога няма да знаят“, казва Мъри Кук, президент на BrightView, бизнес за ландшафтни услуги, както и експерт по спортни треви до бейзбола на Мейджър Лийз. Кук също по -рано е бил президент на Асоциацията на мениджърите на спортни турнири, нестопанска организация за експерти, които се занимават със спортни области по целия свят.

„С работа като тази игра има много движещи се части, необходими, за да се направи малко балпарк в крайна сметка беше огромен парк в лигата“, каза Кук. „Няколко седмици преди мача започва цялото надграждане на общия балпарк. Това включва добавяне на нормални медийни удобства за MLB игра, както и изисквания за производство, в допълнение към екипните съоръжения. ”

Това ще бъде втората година, в която историческото поле Bowman държи Bit League Classic. Миналия август, вторият най -стара балпарк от второстепенна лига проведе встъпителната игра с участието на кардиналите в Сейнт Луис, както и Питсбърг Пирати.

„Радвам се, че тази година бейзбол в Мейджър Лийг взе решение да проведе второто събитие там“, заяви Ким Хек, президент на Асоциацията на мениджърите на спортни турнири, от която BrightView е член. „Самият балпарк е толкова интересен. Това е толкова малко, както и историческото място. Разбрах, че е свършена голяма работа на самото съоръжение, както и тя се обработва, както и се поддържа наистина добре през цялата година. ”

Миналата година Кук припомни, че замени цялото поле с едно, което отговаря на изискванията за игра на MLB в допълнение към класирането си, както и изискванията за отводняване. Работата включва полагане на 4500 тона пясък, както и материал за коренова зона за приготвяне на естествената повърхност на тревата; отстраняване на 1 ½ фута физическа маса; Инсталиране на нови фалшиви стълбове, булпени, око на тесто, както и заден ход.

В дните, водещи толкова, колкото тази година Bit League Classic, Brightview все още продължава напред с финални подготовки. “Списъкът е дълъг”, каза Кук, “но някои от по-големите продукти включват добавяне на подложки към стените, възстановяване на могилите, както и домашна чиния, изграждайки 40 фута на 80 фута, която е на тестото, окото, Изграждане на производственото съединение, както и допълнителни удобства за пространството на шкафчетата, добавяне на система за видео платка, както и надграждане на полевите светлини с преносимата система за осветяване на Musco. ”

След играта, BrightView ще бъде натоварен с още един проект – превръщайки BB&T Ballpark обратно в поле за второстепенна лига. „Цялата тази работа се спуска за няколко дни, за да посрещне кръстосаните реколтата за остатъчната част от сезона им“, каза Кук. Crosscutters ще играят в House срещу Specify College Spikes на 21 август.

Традиционната лига ще излъчи в национален мащаб на 19 август по бейзбола в неделя вечер на ESPN, както и ESPN Radio.

BB&T Ballpark в историческия Bowman Field ще държи Bit League Traditional на 19 август. С любезното съдействие на Мъри Кук.
Пейзажният бизнес Brightview беше натоварен да превърне бейзболното поле в маловажната лига във форма на балпарк за мач от голяма лига. С любезното съдействие на Мъри Кук. Позволете ми да разбера дали имате някакъв вид въпроси.
Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.