USOC означава да изпраща екип в Южна Корея

Олимпийският комитет на САЩ заяви, че това означава да изпратите пълна делегация на олимпийските, както и на параолимпийските спортисти в Пхенчхан, Южна Корея, като нарича последните коментари от администрацията на Тръмп за потенциално задържане на САЩ в САЩ САЩ, които са на администрацията на Тръмп за потенциално задържане на САЩ в САЩ. Екип обратно „неправилно общуване“.

Ники Хейли, посланикът на САЩ в Организацията на обединените нации, предположи по -рано тази седмица, че е „открит въпрос“ дали САЩ ще изпратят своите спортисти на мачовете за зимния сезон заради непрекъснатото напрежение със съседната Северна Корея. По -късно говорителят на White Home Сара Хъкаби Сандърс заяви по време на пресата, че „не е взето официално решение“ за участието на американския екип.

В семинар за пресата, спазващ борда на USOC, удовлетворяващ в петък, изпълнителният директор Скот Блекмун заяви, Коментари. „Ще заведем екип в Пхенчхан, освен ако не е физически невъзможно или законно невъзможно да се направи това“, каза той.

В други новини, Блекмун заяви, че USOC все още проверява перспективен цитат за провеждане на бъдещ олимпийски, както и параолимпийски игри за зимен сезон, но добави, че 2030 г. може да е много по -разумно от 2026 г., следващото събитие е отворено за оферти. „Във всички откровеност вярвам, че се навеждаме много повече в посоката на 2030 г.“, каза той. „Не сме взели никакъв вид официални решения.“

Солт Лейк Сити, Денвър, както и Рено/Тахо, всички изразиха интерес към перспективен цитат за 2026 г., въпреки че споразуменията, които биха изисквали да бъдат постигнати по реклама, както и спонсорство с усилията на Лос Анджелис да проведе Олимпийските игри на олимпийските игри през 2028 г. за провеждане на олимпийските игри на олимпийските игри на лятото на лятото през 2028 г. може да усложни тази времева линия. Блекмун заяви, че USOC е в диалог с всеки град, както и в региона, мислейки за игрите за зимния сезон. „Изключително сме развълнувани от перспективите да се държим, но няма нищо конкретно, което да докладва в метода на времето“, каза той.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.