Намиране на растеж на учителите

Какво много повече в страхопочитание: Естествена способност или трудна работа? Голяма част от хората в образователната застрахователна претенция наистина ценят значението на мисленето за растеж, но всички ние тайно държаме „пристрастия към естествени умения“? Ако е така, какъв ефект има това за това как точно мислят нашите стажанти, да се чувстват и да се представят?

Уъркшоп на инструктора по растеж на книгата

Очарователно проучване изглеждаше да анализира точно този въпрос. Изследователи казаха на експертните музиканти за двама различни пианисти, които бяха равни в настоящото постижение. Първото, казано им беше „естествено“, което имаше ранни доказателства за вродена способност. Вторият, беше обозначен като „стривър“, тъй като те демонстрираха високи нива на мотивация, както и постоянство.

Въпреки че преди това уточнява, че трудната работа, както и ангажираността са много по -съществени от естествената способност за музикантите, когато го попитат кой пианист ще наеме, както и кои смятат, че ще продължат да имат много по -добра кариера, участниците са много по -склонни да Изберете „Naturals“. Изглежда, че въпреки че можем публично да заявяваме, че ценим трудната работа, както и постоянството, когато натискат опасенията, може да бъдем заслепени от „пристрастия към естествените умения“.

Ползите от това, че има начин на растеж за стажантите, са добре проучени. Те включват:

Търсене на много по -добри коментари, както и постоянни за по -дълго време

Справя се много по-добре с преходите и развиване на по-добро саморегулиране

Намалява напрежението, както и агресията при стажантите също като увеличаване на благосъстоянието и емоционалното функциониране

Подобрява самочувствието, откривайки позиционирането, както и намалява безпомощността

Той е свързан с песъчинки и просоциално поведение

Намиране на учители, техника, както и самоочаквания на стажанти

И така, какво посочва изследването за ефекта, който мисленето на учителя има върху учениците?

Изненадващо е, че е направено изключително малко проучване на това. Едно проучване, което изследва това, представляваше загриженост за инструкторите – един от вашите стажанти получава ниска оценка в изпита си по математика (65%). Какво вярвате в способността на този ученик, както и как точно бихте отговорили? Тези с фиксиран начин на мислене приеха това като доказателство, че стажантът няма умение за математика, както и е много по -вероятно да реагира с „фокус на комфорта“ (по реда на „Това е добре, не всички са страхотни математика, Не се чувствайте бедни в това, ще ви доставя по -прости притеснения в отговора, за да се почувствате по -малко стресирани “).

Учителите с мислене за растеж вярваха, че е също така рано да се преценят способността на математиката на детето, както и е много по -вероятно да предложат „фокус на стратегията“, което включва предложения за това как да станат много по -добри, както и да им зададат трудни въпроси . Какъв ефект оказаха тези различни техники върху своите ученици? Тези, които получават реакции, насочени към комфорта, съобщават, че са по-малко вдъхновени от тези, които са получили подхода на техниката. На въпроса как точно вярват, че ще направят при следващия си изпитен комфорт, фокусирани върху обучаващите се, оценявани за точно същото ниво (65%), докато техниката, фокусирана върху обучаващите се, оценява значително по -висока (80%). Това подсказва, че мисленето на учителя, както и вярванията, посредничат за тяхната гледна точка на ментора, както и стратегии, което от своя страна влияе на мотивацията на стажантите, както и самооценка.

Това не е вашето мислене, а това, което завършвате с него

Скорошно проучване установи, че инструкторите по ментор за мисленето на растежа имат малко влияние върху представянето на стажантите. Както винаги, дяволът е в детайла. В това проучване инструкторите получиха програма, включваща само „две половин ден инструкции“. DFE предполага, че за да бъде успешен CPD, трябва да бъде основен елемент, че той се поддържа за определен период от време, който „включва шансове за експериментиране, размисъл, коментари, както и за оценка“.

Всъщност още едно изследване откри, че ако родител има фиксиран или растеж, има малко влияние върху децата си. Това, което имаше много повече значение, беше точно как родителите реагираха на неуспехите, както и на неуспехите. Някои виждат като доказателство за липса на способност, докато други я виждат като част от кривата на откриване. Защо това може да е така? Изследователите уточняват, че „може да се окаже, Мисленето не винаги се вижда за другите. Трудно е да се предположи точно нечии убеждения. Това, което е по -просто, е да видите действията им.

Представя се, че точно същото е най -вероятно за учителите. Обучаващите може да не са в състояние точно да изведат мисленето на своя учител, но те могат точно да оценят вашите действия. Ролерът, който е годината на институцията, се състои от поредица от върхове, както и ниски нива за студенти. Като им помогне да разберат, че технитеnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.