Erie Lands Strongman Corp. Национално първенство

The Strongman Corp. ще проведе националното си първенство през 2022 г. от 13-16 октомври в конгресния център Bayfront в Ери, Пенсилвания.

„Това национално първенство е перфектен пример за събитие, което ще окаже огромно влияние върху окръг Ери“, казва Марк Жайннерет, изпълнителен директор на спортната комисия Erie. „Ще имаме възможността да запознаем нашата общност на стотици спортисти от цялата страна, които в противен случай може да не са имали причина да изпитаме това, което можем да предложим.“

Мъжете и женските аматьори спортисти ще се състезават в 10 тегловни класа в събития, които са включили Rogue Max Log Press, Gorilla Strengh Wholebarrow Deadlift, Rogue Bag Tass, Rogue Axle Clean and Press, Gorilla Strengh Race Race и Rogue Yoke Walk. Националните първенства на Strongman Corp. през 2021 г. се проведоха в Салем, Вирджиния, с над 250 спортисти от 41 щата.

„Strongman Corp. е изключително развълнуван да бъде домакин на нашето национално първенство в конгресния център на Bayfront в Ери“, казва Дион Мастърс, главен изпълнителен директор и президент на Strongman Corp. „След като се срещна и посети редица потенциални дестинации за домакини, стана ясно, че Ери Имах всичко, което търсех в първенство. Мястото е фантастично, а помещенията, достъпни в целия град, ще бъдат удобни за нашите спортисти. ”

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.