Coachella Valley, за да получи първия си експертен спортен отбор с нова арена в Agua Caliente

Американската хокейна лига е наградил 32 -ия си франчайз на Палм Спрингс, който ще поеме на леда през 2021 г. на новата арена в Агаа Калиенте в Палм Спрингс.

Този нов франчайз ще бъде официален филиал на най -новия екип за растеж на Националната хокейна лига в Сиатъл. AHL Palm Springs е партньорският екип за NHL Seattle. Тук ще се установят играчите, преди да се преместят толкова, колкото НХЛ.

Новата арена ще бъде намерена в сърцето на Палм Спрингс. Той се разработва в партньорство между групата Agua Caliente от индианците Cahuilla и Oak View Group (OVG), световен бизнес за спортни местоположение за спорт Ню Йорк, в допълнение към структурите в Милано за зимните олимпийски игри през 2026 г.

Други партньори включват Online Nation Entertainment, както и NHL Seattle.

Новите най-съвременни спортове, както и място за онлайн забавление ще се настанят най-малко 10 000, както и ще заемат 300 000 квадратни фута на 16 декара племенна земя. Прилежащото съоръжение ще служи като квартална зона, както и в тренировъчен център за екипа на AHL.

Племенният председател Джеф Л. Груб заяви в интервю:

Партньорството с OVG ни предостави шанс да се диверсифицираме. Това партньорство ще има положително въздействие на пулсации в Палм Спрингс, както и дори долината Коачела от задачите, както и туризма.

Новата къща за хокей на AHL в Палм Спрингс

Арената ще държи не само AHL Palm Springs, но също и редица най -добри, както и най -големите действия в онлайн забавленията, както Тим Лейвеке, изпълнителен директор на OVG, потвърди:

Ние гледаме напред да работим с Агуа Калиенте, за да развием това, което мислим, че да бъде една от най -премиерните музика, както и експертните спортни арени в света.

Строителството на новата арена в Agua Caliente е подредено за февруари 2020 г., както и е организирано да бъде отворено за сезона на AHL 2021.

Източник и изображения, любезност: Ahl Palm Springs

Около 200+ клуба и отбори, стадии и арени, места за спорт и развлечения, фирми за дизайн и стил, производители и доставчици, трябва да присъстват в ALSD по целия свят – Европа, както и само събитие, посветено на премиум сектора на седалките и хотелиерството – Заемането на място на стадион Croke Park този 28-29 октомври, където около 50+ професионалисти от висококалибър от цяла Европа, както и в Северна Америка, ще предоставят представа за това как точно да засилят приходите с нови строителства, реновиране, както и разширяване на услугите, в В допълнение към най -новите иновации в F&B, както и технологични предложения.

OVG световен президент, Сам Пикионе, ще се присъедини към панелна сесия, за да обсъди „най -добрите успехи в активирането на спонсорството“, заедно с Нейтън Коски, вицепрезидент, Великобритания, AEG в световен мащаб, Джъстин Ууд, директор на спортния метод, размерени иновации,
Йонас Диян, мениджър на местоположението, Stade de France и Peter McKenna, директор на стадиона, стадион Croke Park/Търговски директор, GAA.

#AlsDinternational – Водещото събитие в Европа, посветено на сектора на първокласни седалки и гостоприемство

#SportSvenueBiz

#SportSvenueBusiness – Водещата световна платформа за секторни новини и разработки

Споделете тази статия

Leave a Reply

Your email address will not be published.