Юли 2010 г. Атлет на читателя – Уилсън Скинър

от
Sky Barsch Gleiner
Публикувано на 30 юни 2010 г.

Възраст: 27
Резиденция: Бърлингтън
Семейство: съпруга, Анджела Мадония
Професия: Пара-образовател в съюза на долината Чамплайн
Основен спорт: колоездене
VS: Вие сте един от най -големите треньори на фризби в CVU. Колко силен е интересът към спорта?
WS: Огромен е. CVU играе изключително повече от 10 години. Имаме интрамурална лига два дни в седмицата. Тогава имаме клубен отбор, който излиза и играе по схоластичен начин, така че те играят други училища. Вероятно имаме общо 45 деца, които излизат.
VS: Къде е любимото ви място за игра Ultimate?
WS: Районът на Бърлингтън има невероятна лятна лига. Играем във Уилистън в Централното училище. Това е убийствена лятна лига, а ние играем всеки вторник вечер през цялото лято.
VS: Кога започнахте да играете?
WS: Играя, като се има предвид тази гимназия, като се има предвид това около ’98.
VS: Имате 3000 мили от 3000 мили през тази учебна година. Какво ви вдъхнови да направите това?
WS: Направих AmeriCorps в Бърлингтън с велосипед рециклиране на Вермонт. Това е проект за местно движение, който взема дарени мотори, поправя ги и ги продава отново на хора с намаляване на доходите, включително много бежанци и бездомни хора. Тогава мотор пътувах в Бърлингтън, но това беше само три или четири мили. През изминалата година получих работа в CVU и имахме само една кола. Така че изборът или се опитваха да се возите всеки ден, да вземете кола или да вземете мотор. И така, тази година съм карал 3000 мили само в пътуването.
VS: Карахте през цялата зима?
WS: Преминах през цялата зима през януари и февруари. Носех тези гигантски ботуши и дълго бельо.
VS: Какви са някои препоръки за потенциални автобуси за велосипеди?
WS: Мисля, че най -голямото нещо е да бъдеш оптимист. Мисля, че хората мислят, че нямат достатъчно време, защото не отделят време. За мен е около час, така че някои дни може да е уморително. Но е само половин час или 40 минути по -дълго, отколкото би било, ако карам. Отнема малко допълнително време и малко допълнително планиране. И така, някои съвети: Уверете се, че имате пълна смяна на дрехите. Носете слоеве. Никога не бихте искали да изберете тежка суитчър. Мислите, че ще носите своя Wintertime Parka, но наистина искате само тези вятърни слоеве идеални в началото. След като се готвите, ще искате да се отървете от някои от тези слоеве. Дори слоя ръкавиците си. Нося ръкавици с облицовки, така че често дори бих свалял външната обвивка и просто нося облицовките.
VS: Ти посочихте, че сте се „захранвате с човешки, на семейно събиране в Ню Йорк. Можете ли да споделите тази история?
WS: Опитвам се да използвам велосипеда си не само за това, че излизам на 40 мили с приятелите си. Обичам да намирам приключения. Идеално сега пътувам по единичната си скорост. Това е една от моите традиции, аз карам века на река Лук с една скорост. И така, семейното събиране – залагам на партньора си, че мога да стигна до Catskills навреме, за да й помогна за вечеря с сватбена репетиция. Яздех в петък на около 50 мили и след това лагерувах зад плевня. На следващия ден се возих на следващите 100 мили до Catskills. Направих го с час и половина, за да пощадя. Обичам ездата на дълги разстояния, когато има цел в края. Аз съм се возил в Ню Йорк с моя приятел Рой.
VS: Колко пъти сте яздили века на река лук?
WS: Годишно, че се е случило, така че шест. Готино е, видях как расте от тази мъничка малка афера с може би 14 мотоциклетисти първата година. Показах се на вероятно най -лошия мотор в цялата тълпа и хората ми се смееха. Направих мотора си с една скорост; По принцип свалих дерайлера и дръпнах веригата здраво. Хората доста прощаваха при возенето. Бях в крак с тълпата в по -голямата си част. Андрю Брюер беше наистина добър в кръглото назад с Wag Wagon. Той ми се наслаждаваше, за да видя дали имам нужда от помощ. Моторът ми беше доста глупав, толкова глупав, че някой направи снимка и някой каза: „Мислех, че моторът ми е лош, но…“ Като се има предвид, че тогава моята единична скорост стана по -добра.
VS: Какво мислите за возенето?
WS: Това е страхотно каране и причината да обичам да го правя ежегодно е, че имат най -добрите спирки на храната. Библиотекарите на Kellogg-Hubbard правят цялата храна и това е просто това изключително разнообразие от храна. Отивате на някои вози и можете да кажете, че току -що са отишли ​​в Costco. Не тук. Храната е огромна. Обичам да се возя до Хардуик, в Ирасбург и Олбани, там е просто зашеметяващо. Връщате се и трябва да се мотаете, а ние винаги спираме и плуваме в реката на връщане. Винаги в крайна сметка е един от онези невероятно забавни дни. Добавих кормилото на Albatross към мотора си и хората започнаха да се позовават на мотора ми като реколта, антикварен велосипед.
VS: Трябва да получите много външен вид и аплодисменти.
WS: Получавам много „човече, ти си луд“. Доста е изтощително. Това показва, че наистина мога да вкарам задника нагоре по хълма, но ако е някакъв вид спускане или апартамент, просто не мога да бъда в крак с пакета.
VS: Кой е любимият ви участък от возенето?
WS: Моят фаворитnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.